Distància: 5km

Hora: 19:35, després de la sortida de la cursa de 5 km

Inscripció: Inscripció solidària amb l’import íntegre per la casa dels Xuklis

Inscripció individual: escull la teva aportació de 2€, 5€, 10€ o 20€

Inscripció familiar fins a 5 components: escull la teva aportació de 10€, 20€, 30€ o 50€

 

Samarreta Llet Nostra de regal per tots els participants: Talles a partir de 2 anys fins a la XXL                 

>> Cal passar per la carpa de llet nostra amb el comprovant de la inscripció el dissabte de les 10h a les 18h i us faran entrega de la samarreta

 

 

 

 

Avituallament d’aigua i fruita a l’arribada

 

 

PARTICIPANT EN LA CAMINADA FAMILIAR SOLIDÀRIA LLET NOSTRA ESTARÀS DONANT UN COP DE MÀ ALS XUKLIS!

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)  Va ser constituïda per un grup de mares i pares l’any 1987 en veure’s  la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida d’aquests infants i les seves famílies. La seva missió és la de treballar perquè el seu desenvolupament afectiu i educatiu sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies. 
 
Per això hem construït la Casa dels Xuklis, per oferir aquesta possibilitat d’estabilitat  dins d’aquest fort impacte que obliga a reorganitzar la vida familiar. La Casa dels Xuklispretén ser un espai d’acolliment per les famílies que s’han de desplaçar a causa del diagnòstic de càncer. Un espai on puguin sentir-se acollits i compresos....., que es puguin sentir, en la mesura del possible, “com a casa”. En set anys que la casa porta en funcionament ja ha donat servei a prop d’un miler de famílies.