Curses infantils GRATIS fins el 30 d'abril

11-04-2018

CURSES DE 5KM I 10KM

Igualada es prepara per acollir la setena edició de la Igualada Urban Running Night Show, una proposta lúdica, comercial i esportiva que fa vibrar a tota una ciutat amb més de 25.000 persones animant als carrers i gaudint de les nombroses activitats.

Entre elles les curses de 5k i 10k, dues proves competitives per categories pensada per a tots els nivells. Un recorregut per terreny pla, ideal per fer una bona marca i volar, gràcies als carrers plens de gent animant-te. A més es repartiran premis en metàl·lic per als 5 primers classificats masculins i femenins en la cursa dels 10km.

I aquí no acaba tot ...

En l'arribada t'espera la Festa Flaixbac per acabar de gaudir d'un dia rodó en família.

I EMPORTA'T AQUESTA SAMARRETA TÈCNICA DE REGAL!

 

CAMINADA FAMILIAR SOLIDÀRIA

Aquest any també es repetirà la CAMINADA FAMILIAR SOLIDÀRIA LLET NOSTRA, que arrencarà a les 19:35h. Els caminants recorreran 5 quilòmetres pel nucli històric de la ciutat, en una prova que té el patrocini de Llet Nostra i que destinarà l'import íntegre de totes les inscripcions a la casa dels Xuklis de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

I EMPORTA'T AQUESTA SAMARRETA DE REGAL!

 

CURSES INFANTILS Kids & Us

I a més també se sumen les tradicionals CURSES INFANTILS Kids & Us, començant la primera cursa de cotxets per als nadons fins a 2 anys, seguint amb la cursa MiniKids per a nens i nenes de 2 a 5 anys, amb un recorregut de 400 metres i la cursa Kids de 5 a 12 anys, amb un recorregut de 1.500 metres.


I si vols inscriure't GRATIS aprofita fins al 30 D'ABRIL!

 

Places limitades!
Inscripcions disponibles a la pàgina oficial de www.ticketoci.net y www.urbanrunning.cat

Curses infantils GRATIS fins el 30 d'abril