IGUALADA ACULL LA VUITENA EDICIÓ DE L'IGUALADA URBAN RUNNING NIGHT SHOW

22-09-2019

Un cop més Igualada ha fet valer la seva condició de Ciutat Europea de l’Esport 2019 i per vuitè any consecutiu ha omplert els seus carrers d’esport, diversió i ambient festiu.

Novament, s'hi suma l’Alzheimer Race, una caminada popular amb una finalitat plenament solidària

Per vuitè any consecutiu l'Igualada Urban Running Night Show, ha inundat els carrers de la capital de l’Anoia amb un munt d’activitats esportives i lúdiques per tota a família, organitzades per l'Ajuntament d'Igualada i que s’ha consolidat com un dels grans esdevenments referents de l’esport i l'oci a Catalunya atraient a famílies de totes les comarques properes.

Ni la pluja que ha anat fent aparició en intervals durant tot el dia, ha desmerescut el programa que ha omplert tota la jornada.

Tal com ha afirmat l’alcalde de la ciutat, el Sr.Marc Castells, la Igualada Urban Running “és una combinació perfecta d’esport, comerç i solidaritat” que cada any torna a la ciutat d’Igualada. Aquest any més de 3000 inscrits han participat del gran nombre d’activitats que s’han desenvolupat durant tot el dia.

La Igualada Urban Running Night Show, ha comptat des de bon matí, amb infinitat d’activitats. A les 11 hores arrencava el programa matinal dirigit als més petits, amb les curses per a nens, amb el que s’ha batejat com el Igualada Morning Show. A les 11 s’ha iniciat amb les curses de patinets by Milar Martínez, desprès les diferents curses de nens by Kids&Us i finalment la divertida i original cursa de cotxets on els pares tenien que córrer empenyent el cotxet amb el seu/seva fill/a.

A la tarda, a les 18:30 h s’ha donat inici a la primera cursa de 5 km i a les 20 hores la cursa de 10 km entre ells noms il.lustres com la supercampiona local Sheila Avilés, destacada corredora de les World Series de Skyrunning.

Els guanyadors finals han estat pel que fa a la cursa de 5km, Ester Guerrero en categoria de noies amb un temps de 18:46 i en categoria d’homes, Khalid Kharbouch amb un temps de 15:40. Pel que fa a la cursa de 10 km la corredora Meritxell Soler ha guanyat amb un temps de 36:01 i en categoria d'homes, Abdessamad Oukhelfen ha guanyat amb un temps de 30:56 ha estat el guanyador final.

La gran jornada ha acabat amb una gran festa de música, llum i color amb els DJs Frank Traxx i Núria Scarp que ha posat punt i final a una altra edició de la Igualada Urban Running Night Show.

Avui diumenge està previst, un any més, la caminada popular en favor de l’investigació de l’Alzheimer amb la col.laboració de l’Hospital de Dia Sant Jordi d’Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Té per objectiu la sensibilització de la població vers la malaltia i recollir fons per a l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) així com la promoció dels hàbits saludables i a la vegada donar a conèixer els espais de la ciutat.

 

IGUALADA ACULL LA VUITENA EDICIÓ DE L'IGUALADA URBAN RUNNING NIGHT SHOW