Igualada celebra la sisena edició de l'Igualada Urban Running amb més de 3.000 participants

20-05-2017
Els corredors i les seves families gaudeixen de l'ampli programa d'activitats de la proposta de l'Ajuntament d'Igualada

A les distàncies habituals de 5, 10 i 21 quilòmetres, s'hi suma una caminada popular amb una finalitat totalment solidària

Igualada ha vibrat per sisè any consecutiu amb l'Igualada Urban Running Night Show, una fórmula esportiva i lúdica organitzada per l'Ajuntament d'Igualada que ja és un referent de l’esport i l'oci a Catalunya atraient a famílies de 150 poblacions diferents d'arreu del país.

El programa de l'Igualada Urban Running Night Show, a banda de les tradicionals curses de 5 i 10  kilòmetres i la 35a Mitja Marató de l’Anoia (21 kilòmetres), incloïa com a novetat una caminada 100% solidària que amb el suport de Llet Nostra ha destinat tota la recaptació de les seves inscripcions a la Fundació Cors Units que busca millorar les vides dels infants afectats per cardiopaties.

Més de 3.000 participants han gaudit d’alguna de les curses, de l’Urban Climbing, la IURNS sobre rodes, la cursa de pares i mares i cotxets de nadons o la cursa infantil d’1,6 kilòmetres per a nens i nenes de 4 a 12 anys, que s’ha realitzat íntegrament en anglès gràcies al suport de Kids&Us.

En l’apartat estrictament competitiu, a la prova reina de 10 kilòmetres Jaume Leiva s'ha imposat al guanyador de la passada edició Radouane Nour amb un temps de 30:46. El podi l'ha completat Lahcen Harbil. En fèmines Janeth Becerra s'ha imposat amb un crono de 38:09, seguida de Rosamari Carulla i Franzina González. Els millors en la 35a Mitja Marató de l'Anoia han estat Jacobo Ibáñez amb un temps d’1:18:50, seguit de Carlos Gonzalez amb 1:19:41 i Sergi Sances amb 1:19:51. En noies Katherine Jane Chaplin s’ha imposat clarament amb 1:29:59 i l’han acompanyat al podi Maria Teresa Segués amb 1:36:12 i Miryam Vera amb 1:44:49. El més ràpid a la cursa de 5 kilòmetres ha estat Faissal El Meziani amb un molt bon temps de 15:25 per davant de Raúl López i Daniel Segura. En fèmines triomf per a Aida Sola amb 18:28 i podi per Anna Bové i Anna Torras.

L'Igualada Urban Running Night Show és una prova organitzada per l’Ajuntament d’Igualada amb el suport tècnic d’Ocisport i el patrocini principal de Nuba Hotel Comarruga i Hotel Comarruga Platja, que permet gaudir a la ciutat d’un dels esdeveniments més punters tant en la vessant lúdica com esportiva.

Igualada celebra la sisena edició de l'Igualada Urban Running amb més de 3.000 participants