Igualada sortirà al carrer per viure una Igualada Urban Running més potent que mai

20-05-2015


Igualada es prepara per acollir la quarta edició de la Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la proposta lúdica, comercial i esportiva de l’Ajuntament d’Igualada que creix any rere any portant més participants i fent vibrar a tota una ciutat amb més de 25.000 persones animant als carrers.

La Igualada Urban Running Night Show és un esdeveniment esportiu de primer ordre que consta de dues curses de 5 i 10 kilòmetres amb mil participants a cadascuna. Un any més destaca per l’excel·lent participació femenina amb un 50% del total d’inscripcions, que s’eleva fins el 70% a la cursa de 5 kms i la participació de corredors i corredores provinents de més de 180 municipis diferents. Un recorregut ràpid amb més música, més públic, més botigues obertes, l’actuació de la cançó oficial en directe, i moltes sorpreses més que faran d’aquesta edició la més divertida i espectacular que s’ha viscut  fins el moment.  L’empresa igualadania Punto Blanco que ha donat suport a la IURNS des de la primera edició tornarà a obsequiar als i les participants de totes dues curses.

A més, el programa de la Igualada Urban Running 2015 compta amb activitats per als infants, i la novetat d’enguany és que gràcies a la col·laboració de Kids & Us la prova infantil a peu, de 1.6kms, serà en la seva totalitat en anglès: l’speaker, els premis i els regals que s’enduran tots i totes les participants seran en llengua anglesa. Un any més també hi haurà la cursa de cotxets que compta amb el suport de Nins i Babby Jogguer i la cursa de patinets, que compta amb el recolzament de la Pastisseria Pla i Faro.  En total gairebé 500 nens i nenes gaudiran d’una gran festa esportiva amb un increment de la participació del 30% respecte la passada edició que representa un èxit total en la promoció de l’esport.

Igualada Comerç aposta un any mes per la Igualada Urban Running amb una nova edició de la Nit de Shopping, una proposta en què els comerços del municipi obren fins a mitjanit i ofereixen preus especials i activitats nocturnes per als igualadins i els aficionats a l’esport que sortiran al carrer dissabte. Tota l’oferta comercial i d’oci a l’abast en una nit màgica en una Igualada engalanada amb tothom animant i vibrant al pas dels corredors.

La Igualada Urban Running l’organitza l’Ajuntament d’Igualada amb el patrocini de Punto Blanco i tot el suport de Leksport, Veri, Nins, Babby Jogguer, Franquesa, Samsonite, Faro, Pastisseria Pla, Tamessis i Sa2pe.

Igualada sortirà al carrer per viure una Igualada Urban Running més potent que mai