Igualada viu la gran festa de l’esport i el comerç amb la cinquena edició de l’Igualada Urban Running Night Show

22-05-2016

Més de 30.000 persones gaudeixen de la nit de shopping al centre d’Igualada

Les activitats esportives concentren a gairebé 3.000 participants


Igualada ha vibrat per cinquè any consecutiu amb la Igualada Urban Running Night Show en un esdeveniment que ja és un referent de l’esport, l’oci i el comerç nocturns a Catalunya.

El programa de la Igualada Urban Running Night Show, a banda de les tradicionals curses de 5 i 10 kilòmetres, incloïa com a novetat la Mitja marató nocturna, dins d’un programa farcit d’activitats. Gairebé 3.000 participants han gaudit d’alguna de les curses, de l’Urban Climbing, les curses amb patinets i cotxets de nadons o la cursa infantil d’1,6 kilòmetres per a nens i nenes de 5 a 13 anys, que s’ha realitzat íntegrament en anglès gràcies al suport de Kids&Us.

Igualada Comerç s’ha sumat a la festa amb una nova edició de la Nit de Shopping, una proposta en què els comerços del municipi ofereixen preus especials i activitats nocturnes per als nombrosos aficionats a l’esport i les famílies que s’apleguen a la ciutat. Radio Flaixbac ha amenitzat la nit amb actuacions i música al carrer per animar als corredors i als prop de 30.000 visitants que han ompert els comerços del centre d’Igualada.

En l’apartat estrictament competitiu, la prova reina de 10 kilòmetres ha tingut un final molt emocionant amb arribada molt ajustada i victòria de Radouane Noir amb un temps de 31:27 per davant de Mourad Mounim. Abderrazak Samaoui ha completat el podi amb 31:59. En fèmines Anna Noguera s’ha imposat amb claredat amb un crono de 37:23, seguida de Jackeline Gómez amb 40:09 i Anna Rovira amb 41:02. Els millors en la Mitja marató han estat Hugo Figueras amb un temps d’1:18:25, seguit de Ramon Codina amb 1:18:58 i Jacobo Ibáñez amb 1:19:09. En noies Susanna Ballester s’ha imposat amb 1:29:04 i l’han acompanyat al podi M. Teresa Segués amb 1:34:42 i Alba Meda amb 1:35:30. El més ràpid a la cursa de 5 kilòmetres ha estat Marc Moreno amb 16:03 per davant d’Oriol Marimon i Carles Torrents. En fèmines triomf per a Marta Martin amb 19:05 i podi per a Anna Torras i Paquita Pérez.
 
La Igualada Urban Running Night Show és una prova 100% igualadina organitzada per l’Ajuntament d’Igualada amb el suport tècnic d’Ocisport i el patrocini principal de Punto Blanco, que permet gaudir a la ciutat d’un dels esdeveniments més punters tant en la vessant comercial com esportiva.
 

Igualada viu la gran festa de l’esport i el comerç amb la cinquena edició de l’Igualada Urban Running Night Show