La 8ª edició de la Igualada Urban Running Night Show arriba el 21 de setembre amb més novetats que mai

13-09-2019

Arriba l’hora de la veritat, el proper dissabte participa a la Igualada Urban Running a les curses de 5 o 10km, t’esperem a tu i a tota la teva família

El dissabte 21 de setembre arriba novament una nova edició d’un dels grans esdeveniments esportius de l’any a Igualada, aquest any emmarcada dins el programa d’esdeveniments d’Igualada Ciutat Europea de l’Esport. 

Aquest esdeveniment esportiu i festiu s’ha convertit en un clàssic cada any per a Igualada, la seva comarca i més enllà, reunint milers de persones tant entre participants com seguidors que animen durant tot el dia als corredors de totes les proves. 

Com ja ve sent habitual durant tota la jornada hi hauran diversos actes esportius per a tota la família.

Programa matinal
Aquest any les proves infantils s’iniciaran el matí a les 11 h. començant per les curses de patinets.A continuació a les 12 h arribaran les curses infantils a peu  amb una sèrie de curses per a nens de 2 a 12 anys. Les curses seran d’entre 400 m i 1000 m de distància. Per acabar la  simpàtica cursa de cotxets, on els pares hauran de córrer empenyent un cotxet amb el seu nen o nena competint amb altres pares, realment original i divertit. Totes les curses infantils compten amb la col·laboració de Kids&Us.

El matí finalitzarà amb un gran espectacle infantil by Kids & Us a partir de les 13 h. Cal remarcar que totes les curses infantils són totalment gratuïtesi a més tots els participants rebran una samarreta i una medalla de record per la seva participació.

La Igualada Urban Running més femenina
La Igualada Urban Running Night Show fa 8 anys que compta amb una participació femenina del 50%, i per aquest motiu, entre d’altres, aquest any es proposa un speaker i una speaker, un dj i una dj i un grapat de bones atletes que vindran a lluitar per la victòria acompanyades de totes les corredores populars que cada any gaudeixen de la Igualada Urban Running.

Programa de tarda-nit
A la tarda, arribarà l’hora de les curses de 5 km i 10 km. A les 18:30 h es donarà sortida a la cursa de 5 km i a les 20 h la de 10 km des de la Rambla de Sant Isidre. La competició estarà dividida per categories Junior fins a 18 anys, Sènior dels 19 als 39 anys, Màster 1 a partir de 40 anys i Màster 2 a partir de 50 anys, tant masculins com femenins en tots els casos.

Cal destacar que hi haurà premis en metàl·lic pels 5 primers homes i dones de la cursa de 10 km sempre que els homes ho facin en menys de 35 minuts i de 39 minuts pel que fa a les dones.

A més, aquest any hi hauran grans sorpreses sobre tot quan es faci de nit, que serà quan els corredors arribin. S’espera un gran espectacle de llum i so que de ben segur serà molt espectacular.

 
Per una altra banda Peugeot Sarauto serà la marca oficial de vehicle de la prova i serà l’encarregat d’obrir la cursa. Milar Martínez tancarà la cursa amb Scooters elèctriques matriculables que seran una novetat molt atractiva a la prova.

Altres marques col·laboraran també en l’event com caldos Aneto, Llet Nostra o la marca Supermas que a l’arribada entregarà un avituallament dinàmicamb una motxilla amb l’avituallament a l’interior per tenir llibertat per ballar al ritme de la música de la festa final.

Diumenge és el moment de l’Alzheimer Race
La caminada solidària que recorre l’anella fluvial d’Igualada.
 
L’Alzheimer Race és una caminada solidària organitzada per l’Hospital de Dia Sant Jordi d’Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Té per objectius la sensibilització de la població vers la malaltia i recollir fons per l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres demències de l’Anoia (AFADA), així com la promoció dels hàbits saludables i donar a conèixer els espais de la ciutat.
 
La sortida i arribada estaran localitzades a la Plaça del Mercat de la Masuca, C/ Joaquima de Vedruna 14 d’Igualada, amb u recorregut de 4,5 km amb sortida a les 11 h.
 
Més informació i inscripcions a:www.urbanrunning.cat

 

La 8ª edició de la Igualada Urban Running Night Show arriba el 21 de setembre amb més novetats que mai