La Igualada Urban Running del 20 de maig estrena una caminada familiar de 5 quiḷmetres

11-04-2017
Llet Nostra patrocina aquesta nova activitat que és apta per a tots els nivells i per a totes les edats

La Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la proposta lúdica, comercial i esportiva de l’Ajuntament d’Igualada, que es celebrarà a Igualada el proper 20 de maig de 2017, estrena una caminada familiar. De la mà de la marca catalana Llet Nostra, la IURNS ofereix en aquesta edició la possibilitat a totes les famílies de viure l’ambient esportiu i festiu de la prova sense l’exigència física de la resta d’activitats.  

La caminda familiar Llet Nostra sortirà a les 19:00 des del Passeig Verdaguer d’Igualada, just després de la cursa de 5 quilòmetres i aprofitant el mateix circuit, recorrerà el casc antic de la ciutat i alguns dels seus punts més emblemàtics. Sota el lema ‘Apunta’t-hi i convida a dos familiars’ l’organització pretén que la caminada es converteixi en una activitat intergeneracional on néts, fills, pares i avis gaudeixin de l’esport.  

Pel que fa a la resta d’activitats, entre les tres distàncies de 5, 10 i 21 quilòmetres ja s’han superat els 1.500 inscrits procedents d’arreu de Catalunya. Això demostra la gran acceptació d'una activitat que s'ha convertit en una de les curses nocturnes de referència al nostre país i un gran aparador de la ciutat.

A més, el programa de la IURNS 2017 segueix comptant amb activitats complementàries, com ara la cursa infantil d’1,6km i la cursa de cotxets, patrocinades per Kids&Us, una festa Ràdio Flaixbac a l'arribada, Night Show i moltes altres sorpreses. 

Les inscripcions per a qualsevol de les activitats de la IURNS segueixen obertes a TicketOci.net

La Igualada Urban Running del 20 de maig estrena una caminada familiar de 5 quiḷmetres