La Igualada Urban Running Night Show creix amb la mitja marató de l’Anoia i omplirà els carrers d’Igualada

19-05-2016

La cinquena edició de la Igualada Urban Running Night Show (IURNS) que es diputarà dissabte convertirà Igualada en la capital esportiva de Catalunya amb una proposta lúdica i comercial que creix edició rere edició incorporant novetats a un programa farcit d’activitats, on s’esperen més de 30.000 persones al carrers del centre d’Igualada.

La Igualada Urban Running Night Show és un esdeveniment esportiu de primer ordre que en aquesta edició comptarà amb la mitja marató de l’Anoia que s’afegeix a les ja clàssiques curses de 5 i 10 kilòmetres. La participació d’enguany s’ha incrementat i més de 2.000 corredors gaudiran dels carrers d’Igualada on un any més destaca l’excel·lent participació femenina amb un 50% del total d’inscripcions. El 70% dels inscrits provenen de més de 180 municipis diferents, fet que reforça l’aposta de l’Ajuntament d’Igualada en la promoció del municipi. Un recorregut ràpid amb més música, més públic, més botigues obertes i moltes sorpreses més que faran d’aquesta edició la més divertida i espectacular que s’ha viscut  fins el moment.  L’empresa igualadina Punto Blanco que ha donat suport a la IURNS des de la primera edició tornarà a obsequiar als i les participants de totes tres curses.

A més, el programa de la Igualada Urban Running 2016 compta amb activitats per als infants, i gràcies a la col·laboració de Kids & Us la prova infantil a peu, d’1.6kms, serà en la seva totalitat en anglès: l’speaker, els premis i els regals que s’enduran tots i totes les participants seran en llengua anglesa. Un any més també hi haurà la cursa de cotxets que compta amb el suport de Nins i la cursa de patinets. En total gairebé 500 nens i nenes gaudiran d’una gran festa esportiva amb un increment de la participació respecte la passada edició que representa un èxit total en la promoció de l’esport.

Igualada Comerç aposta un any més per la Igualada Urban Running amb una nova edició de la Nit de Shopping, una proposta en què els comerços del municipi obren fins a mitjanit i ofereixen preus especials i activitats nocturnes per als igualadins i els aficionats a l’esport que sortiran al carrer dissabte. Tota l’oferta comercial i d’oci a l’abast en una nit màgica en una Igualada engalanada amb tothom animant i vibrant al pas dels corredors.
 

La Igualada Urban Running Night Show creix amb la mitja marató de l’Anoia i omplirà els carrers d’Igualada