Punto Blanco obsequiarà a tots els inscrits a la Igualada Urban Running amb un conjunt de roba interior

31-03-2016

Els corredors podran triar entre 4 colors quan vagin a recollir el seu dorsal el dissabte 21 de maigPunto Blanco, el patrocinador principal de la Igualada Urban Running Night Show, tornarà a obsequiar a tots els participants de les distàncies de 5, 10 i 21 quilòmetres amb un  conjunt slip o boxer per nois i un conjunt de roba interior de la col·lecció Basix per noies.

El matí del mateix dia de la cursa, el dissabte 21 de maig, s’entregaran els dorsals i els primers corredors podran triar entre 4 colors diferents fins a esgotar existències.

A banda de l’obsequi de Punto Blanco, el preu de la inscripció també inclou una samarreta commemorativa amb el lema ‘Qui corre els seus mals espanta’ de l’estudiant Aida Jorba, qui va guanyar el concurs que es va fer al perfil de Facebook de la prova per triar el disseny de la samarreta.Més de 800 corredors ja han reservat el seu dorsal per les curses de 5, 10 i 21 quilòmetres. Les inscripcions són limitades i es preveu que el 21 de maig més de 3.000 participants prenguin sortida entre totes les proves que conformen la IURNS 2016.

Igualada Urban Running Night Show 2016
La iniciativa, coordinada per l'Ajuntament d'Igualada i en la que hi participen empreses i entitats com Igualada Comerç, se celebrarà a Igualada el proper 21 de maig i arriba amb moltes novetats. A les ja tradicionals curses urbanes de 5 i 10 quilòmetres, s’hi suma la XXXIV mitja marató de l’anoia, una cursa amb molts anys d’història que es presenta sota el paraigües de la IURNS com una nova distància de 21 quilòmetres en versió nocturna. D’altra banda, una activitat d’escalada urbana (Urban Climbing) també serà la gran novetat de la jornada.A més, el programa de la Igualada Urban Running 2016 segueix comptant amb activitats per als infants, com ara la cursa de nens i nenes amb patinet o la cursa urbana infantil de 1,6km patrocinada per Kids & Us. Enguany, tampoc podia faltar la ja tradicional cursa de pares i/o mares amb cotxets i nadons, patrocinada per la botiga Nins d’Igualada i la marca internacional Bugaboo.

Igualada Comerç aposta un any mes per una nova edició de la Nit de Shopping, una proposta en què els comerços del municipi obren fins a mitjanit i ofereixen preus especials i activitats nocturnes per als igualadins i els aficionats a l’esport que sortiran al carrer dissabte.

La Igualada Urban Running aquest any també compta amb el suport de la botiga Alain Afflelou Igualada i de l’entitat financera IberCaja.

El preu de la inscripció a les curses de 5km i 10km és de 16€ i en el cas de la cursa de 21km és de 22€. En ambdós casos inclou una samarreta commemorativa, el regal Punto Blanco per noi/a i un frontal lluminós (exclusiu per la cursa de 21km).

Punto Blanco obsequiarà a tots els inscrits a la Igualada Urban Running amb un conjunt de roba interior